MENÜ

Şampiyon olup gelecek

Norveç Ligi'ndeki zirve yarışı nedeniyle Martin Linnes'i Beşiktaş'a satmayan Molde, ligde adım adım kupaya yürüyor. İki hafta içinde şampiyonluğunu ilan etme şansı bulunan Mavi-Beyazlılar'ın, ara transferde 23 yaşındaki yıldızı Siyah-Beyazlılar'a gönderebileceği konuşuluyor.

Şampiyon olup gelecek

Beşiktaş'ın geçtiğimiz yaz ayındaki transfer döneminde kadrosuna kazandırmak için yoğun uğraş verdiği ancak başaramadığı Martin Linnes, takımı Molde'yle Norveç Ligi'nde adım adım şampiyonluğa koşuyor. Son olarak ligde Bodo'yu 2-1'lik skorla geçen ve bitime 5 hafta kala 62 puanla lider konumda bulunan Mavi-Beyazlılar, Viking ve Haugesund maçlarından galip ayrılması ve en yakın takipçisi Odds BK'nın da puan kaybı yaşaması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Teknik direktör Tor Ole Skullerud'un, "Ligde şampiyonluğa oynuyoruz. Bundan dolayı takımımdan oyuncu ayrılmasına karşıyım" açıklamasının ardından Martin Linnes'i Beşiktaş'a satmaktan vazgeçen Başkan Qystein Neerland'ın, Molde'nin sezonu zirvede kapatması halinde ocak ayında oyuncunun gidişine izin vereceği öğrenildi.

Menaceri açık kapı bırakmıştı


Martin Linnes'i transfer edememesinin ardından sağ bek pozisyonu için transfer yapmayan Siyah-Beyazlılar'ın, ocak ayında 23 yaşındaki futbolcu için tekrar şansını deneyeceği bildirildi. Başarılı futbolcunun menaceri Kent Karlsen'in, "Beşiktaş oyuncum için çok önemli bir seçenek. Yeni dönemde talep gelirse değerlendiririz" açıklamasının ardından takibini sürdüren Beşiktaş'ın, başarılı futbolcuya Siyah-Beyazlı formayı giydirmek için ara transfer dönemini beklediği ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ