MENÜ

Gültekin Gencer: Herkes işini yapacak

Şanlıurfa galibiyeti sonrası, FANATİK aracılığıyla "Antalyaspor zorlanmadan kazanmalı" diyerek takıma mesaj gönderen başkan Gültekin Gencer, Ordu zaferini değerlendirdi.

Gültekin Gencer: Herkes işini yapacak

Geçen hafta FANATİK'e verdiği röportajda, "Bu takım zorlanmaz" diyen Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'in mesajı alındı. Kırmızı-Beyazlılar'ın patronu Ordu deplasmanında alınan galibiyet sonrası geleceğe dair umut dolu açıklamalar yaptı. Kurdukları kadronun PTT 1. Lig'i rahatlıkla forse etmesi gerektiğini düşünen Gencer, "Size geçen hafta da söylemiştim. Kalması gereken tüm oyuncular kaldı. Bu ligin en iyi ve en tecrübeli isimlerini transfer ettik ve artık takım da bunun karşılığını vermeye başladı. Ordu'da yönetimiyle, teknik kadrosu ve futbolcularıyla hep birlikte güzel bir zafer aldık. Bu bir ekip işi. Herkes görevini en iyi şekilde yaparsa kimse sıkıntı yaşamaz. Nitekim bizim takımımızda herkes üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor" diye konuştu.

'Kombineleri düşürdük'
Sözlerine Passolig'e olan ilginin artmasını beklediklerini söyleyerek devam eden Gencer, şöyle devam etti: "Bu takım artık izlenmesi gereken bir oyun sergiliyor. Keyif veriyor. Taraftarımızın da beklenen katkıyı yapması gerekiyor. Bu konuda özel çaılşmalarımız var. Kombine fiyatlarını zaten komik sayılacabilecek rakamlara kadar düşürdük. Antep Belediye maçında taraftarların artık stadı doldurmalarını bekliyoruz. Bunu hak ettiğimiz düşünüyorum."

'Passolig'e ilgi artacak'
"Ayrıca okullarda da Milli Eğitim Bakanlığı'yla yürüttüğümüz ortak bir çalışma var. Passolig'i olmayan öğrenci kalmasın istiyoruz. Bu çalışma kapsamında da en 2 bin genci Passolig sahibi yapacağız. Onlar da aramız katılacak. Antalyaspor'u sevenlerin bu şehrin takımına sahip çıkması gerekiyor. Süper Lig'e dönüş yolculuğumuzda onlara çok ihtiyacımız olacak. Biz inanıyoruz ki Antalyaspor hak ettiği günlere çok çabuk dönecek."

'Antep'i de yeneceğiz'
Zorlu bir fikstürümüz vardı. 3 maçta yenilmemek, 2'sinden galibiyetle ayrılmak önemliydi. Ama bunu taçlandırmamız açısından Gaziantep Belediyespor'u da mağlup etmemiz gerekiyor. Zor bir maç olacak. Fakat ben oyuncuların yeteneklerine, teknik kadromuzun tecrübelerine ve inançlarına inanıyorum."

'Kimsenin alacağı yok'
"Bu maç için özel bir prim belirlemedik. Çünkü her maça uyguladığımız bir prim sistemimiz var. Belki de en önemli gücümüz de bu. Ordu maçında ter döken, galibiyeti sonuna kadar hak eden oyuncularımızın primlerini kuruşu kuruşuna yatırdık. Şu an ne transferlerden ne de kadromuzda tuttuğumuz oyunculardan hiçbirinin alacağı yok. Biz yönetim olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz."

Haberin Devamı

Ömer Necati Albayrak

YORUM YAZ