MENÜ

Fiyasko

Serdar Tatlı, Halis Özkahya'nın tartışmalı kararlarını yorumladı: Vahid Halilhodzic'in atılması ve penaltı kararı doğru. Fakat Onur Kıvrak 1 pozisyonda 4 kusurlu hareket yapıyor, üstüne Halis Özkahya'yı el-kol hareketleriyle itiyor. Özkahya, hem kırmızı kartı çıkartamadı hem de disiplini elinden bıraktı.

Fiyasko

74. dakikada yardımcı hakemin, 4. hakemin ve Halis Özkahya’nın görüş alanı içerisinde Başakşehirsporlu Sedat, Sefa Yılmaz’a net bir biçimde faul yapıyor. Devam kararı çıkınca, Vahid Halilhodzic de aşırı itiraz etti, devamında da tribüne gönderildi. Sonra Onur Kıvrak ve Halis Özkahya arasında yaşananlar, ardından bir taraftarın sahaya girmesi, bunların hepsi futbol adına yakışmayan görüntülerdi. Onur’un
kalesini terkedip orta sahaya kadar gelmesi sarı kart. Ardından Onur’un Halis Özkahya’yı itip, aşırı itiraz etmesi ikinci sarı kart. Sonra topa hızla vurması üçüncü sarı kart. En sonunda sarı kartı gördükten sonra eliyle “Yürü git” dercesine yaptığı hareket de dördüncü sarı kart. 1 pozisyonda 4 kusurlu hareket yapıyor Onur Kıvrak. Peki Halis Özkahya ne yaptı? Bir tek sarı kart gösterdi.

Haberin Devamı

Penaltı doğru

Vahid Halilhodzic’in tribüne gönderilmesi ve penaltı kararı doğru. Fakat Onur’un kırmızı kart ile cezalandırılmaması tam bir fiyasko olarak nitelendirilebilir. Bu kararın ardından Halis Özkahya bütün otoritesini orada bırakmış oldu.

Serdar Tatlı

YORUM YAZ