MENÜ

Şimdi kükreme zamanı

Önce Eskişehir ardından Anderlecht beraberlikleriyle sarsılan Aslan, bu akşam Balıkesirspor'u yenerek hem 3 puan almak hem de moral bulmak istiyor.

Şimdi kükreme zamanı

Galatasaray için bu akşamki karşılaşmanın önemi sadece 3 puan olmayacak. Evinde önce Eskişehir ile berabere kalan Cim Bom, salı günü de Devler Ligi maçında konuk ettiği Anderlecht’ten bir puanı zar zor kurtardı. Taraftarların futbolculara protestosu karşılaşmaya damga vurdu. Oyuncular yaşanan puan kaybı kadar, tribünlerin tepkisine de çok üzüldü. Zor bir dönemden geçen Galatasaray, Balıkesir karşısında kazanarak hem yaralarını sarmak, hem de yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.

Balkes siftah peşinde

Ligin yeni takımı olan Kırmızı-Beyazlılar, henüz puanla tanışamadı. Önce, öne geçtiği maçta Akhisar Belediye’ye 2-1 yenildi, ardından Torku Konyaspor deplasmanından eli boş döndü. İsmail Ertekin’in öğrencileri, yaralı Aslan karşısında siftah yaparak ligde yeni bir sayfa açmayı hedefliyor.

Balıkesirspor: Emrullah Uğur Coelho Kulusic Hasan (Bülent) Alanzinho Murat Vargas Santos Sercan Gökhan

Galatasaray: Muslera Veysel Semih Chedjou Tarık Yekta Dzemaili Selçuk Sneijder Pandev Burak

Stat: Atatürk

Haberin Devamı

Saat: 20.00

Hakem: Çağatay Şahan

***

Galatasaray'da son dakika

Sarı-Kırmızılı ekipte bu maç öncesi en büyük eksik Felipe Melo. PFDK’dan iki maç ceza alan Brezilyalı oyuncu, Eskişehir mücadelesinin ardından Balıkesir karşısında da takımını yalnız bırakacak. Prandelli, onun
yokluğunda orta sahayı Dzemaili-Yekta- Selçuk üçlüsüyle kurmayı planlıyor. Melo’nun dışında, uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Hamit’in de bu maçta oynaması beklenmiyor.

Balıkesirspor'da son dakika

Balkes’te Galatasaray mücadelesinde herhangi bir cezalı bulunmuyor. Takımdaki tek eksik, sakatlığı devam eden sol bek Kerem Can Akyüz. Onun yokluğunda İsmail Ertekin’in savunmanın solunda Bülent Cevahir’i oynatması bekleniyor. Ayrıca Balıkesirspor’un en önemli gol silahlarından Sercan Yıldırım da görev alması halinde eski takımına karşı (Bonservisi hâlâ Galatasaray’da) sahaya çıkmış olacak.

YORUM YAZ