MENÜ

Mesir macunu: 2-1

PTT 1. Lig 3. hafta mücadelesinde Manisaspor, Kayserispor'u 2-1 mağlup etti.

Mesir macunu: 2-1

İlk iki hafta sevenlerini oynadığı kötü futbol ve başarısız sonuçlarla üzen Manisaspor, bu kez Kayserispor karşısında ilk yarı kahrettiği taraftarlarını, sonuçta mutlu etmeyi başardı.

Kayserispor muhteşem üçlüsü Mehmet Özhaseki, Recep Mamur ve Süleyman Hurma'nın örneklediği performansı bir türlü puana tahvil edemiyor. Oysa bu trioya ilaveten mükemmel isimler de var kadrolarında. Bobo'nun dahi yedek kaldığı bir forvet yapısı düşününüz... Nobre, Anıl Taşdemir, Biseswar, İbrahim Dağaşan, Abdullah, Fonseca, Mehmet Eren ve diğerlerini de ekleyiniz ve ortaya çıkan mükemmelliğe bakınız. Ama futbol öyle bir alem ki, evdeki hesap uymuyor ve esame listesindeki yıldızlar fıslıyor işte!

Taşıma suyla değirmen çevirmeye çalışan Manisaspor ve iç güveyinden hallice teknik kadrosuyla, sporcuları dün gece özellikle 2. kırkbeş dakikada imrenilesi bir futbol başkaldırısına adını yazdırdı ve 3 puanı almayı başardı. Fenerbahçe'den kiralık geldiğini duyduğum 20 yaşındaki genç Gökhan Sazdağlı dün gecenin futbol lezzetiydi hem ben hem de futbolseverler için. 34. dakikada Kayserispor Serono'nun ayağın dan öne geçti ama gol pozisyonunda Canberk acaba niçin fena halde dikkatimi çekti? Devre bu sonuçla bitti. İkinci yarı film tamamen değişti ve Manisaspor orta alanda Canberk'in şahane katkıları ve takımın külliyen canlanmasıyla 90 dakikayı galip bitirdi.

64. dakikada D. Mitrov önce Kayserisporlu futbolcunun boy ölçüsünü aldı ve Hakan'ı da köşeye doğru uzatarak şahane bir golle 1-1 yakaladı. 72. dakika geldiğinde de sahanın etkili isimlerinden Milijas Manisaspor'un galibiyet çanlarını gümbür gümbür çaldı ve ev sahibini 2-1 öne geçirdi. 83. dakikada sarı kartına bir sarı daha ekleyen Ümit Yasin kırmızıyla dışarı giderken bie de Bayram'ın sakatlanır gibi olması Manisalı'ları korkuttu ama korktukları başlarına gelmedi kazanmayı başardılar... Hak ettiler hem galibiyeti hem de 3 puanı...

Oğuz Dizer

Haberin Devamı
YORUM YAZ