MENÜ

"Lütfen eskisi gibi olalım"

Galatasaraylı futbolcular, Anderlecht maçının ardından Burak, Veysel ve Selçuk'un etrafında toplanırken, kaleci Muslera taraftara iletilmesi için bir mesaj gönderdi: "Lütfen eskisi gibi olalım. Biz kenetlendikçe büyüyen bir aileyiz"

"Lütfen eskisi gibi olalım"

1-1'lik skorla biten Anderlecht maçının ardından ilginç gelişmeler yaşandı. Sarı-Kırmızılı futbolcular, maç içinde ıslıklanan Selçuk, Burak ve Veysel'in etrafında toplanarak kenetlendi. Burada taraftara iletilmesi için bir konuşma yapan Muslera, "Ben taraftar ne derse onu yapıyorum. Hiçbir zaman onları kırmamaya çalışıyorum. Her zaman da bu yönde davranacağım. Her iki kale önünde oynarken ayrı bir motivasyonum oluyor. Bu takımın parçası olduğum için gururluyum ama takım kaptanına, Burak'a, ilk kez bu tecrübeyi yaşayan Veysel'e yapılanlara hayret ettim. Bu yaşananlara inanamıyorum, çok üzüldüm. Arena'da böyle bir ortamın olması bizi olumsuz etkiler. Lütfen bunları taraftarlarımıza anlatın, bunu bilsinler eskisi gibi olalım. Taraftarımızın da her zaman söylediği gibi biz kenetlendikçe büyüyen bir aileyiz" ifadesini kullandı.

Chedjou: Gole sevinemedim

Son dakikada maçı kurtaran Chedjou ise Anderlecht oyuncularıyla dertleşti. Kamerunlu savunmacı, "Kendi oyunuma, bu önemli puanı getiren asiste hiç sevinemedim. Eskiden buraya çıkarken kendimizi çok güçlü hissederdik. Arena rakiplerimizin korkulu rüyası, bizim de mabedimiz. Ama bu yaşanan olumsuz tepkiler bu avantajımızın yüzdesinin düşmesine sebep olabilir. Zaten böyle devam etmesi halinde ev sahibi avantajımızın yanında bu protestolar rakiplerimiz için de avantajlı bir ortam oluşturabilir" dedi.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ