MENÜ

Giresun bu kızı arıyor!

Giresunspor, Passolig'i olmaması nedeniyle stada alınmayan küçük bir kız çocuğu için kampanya başlattı.

Giresun bu kızı arıyor!

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor Kulübü, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Giresunspor-Adana Demirspor maçına Passolig kartı olmadığı için alınmayan ve bu nedenle ağlayarak büyükannesine sarıldığı iddia edilen küçük kızı bulmak için seferber oldu.

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüple bağlantısı olmayan ancak Giresunspor Kulübü’nün ismini taşıyan bir sosyal paylaşım sitesi hesabında kimliğini bilmedikleri küçük bir kızın maça alınmaması nedeniyle ağlama fotoğraflarının yer aldığını söyledi.

Küçük kızın Giresunspor sevgisinin kendisini çok etkilediğini belirten Bozbağ, "Bir sosyal paylaşım sitesinde fotoğrafları ben de gördüm. Sosyal paylaşım sitesinde, küçük bir kız yanında yaşlı birisi ile maça girmek istediği ancak Passolig kartı olmadığı için alınmadığı belirtiliyor. Sosyal paylaşım sitesi hesabının kulübümüzle ilgisi yok ancak fotoğrafları görünce çok etkilendim. Küçük kızın Giresunspor sevgisi beni büyüledi" dedi.
Küçük kızı bulmak için yönetim kurulu olarak adeta seferber olduklarını dile getiren Bozbağ, şöyle devam etti:

"Küçük yaşta bir kız çocuğunun Giresunspor’u bu kadar çok sevmesi bizleri çok mutlu etti. Giresunspor’un maçını izleyemediği için ağlayan bu kızımızı bulmak için seferber olduk. Kendisini her yerde arıyoruz. Ailesi ya da kendisini tanıyanların vakit kaybetmeden kulübümüzle irtibata geçmesini istiyoruz."

Bozbağ, küçük kızı bulmaları durumunda kendisine Passolig kartı hediye edeceklerini ve bundan sonraki Giresunspor maçlarını rahatlıkla izlemesi için gereken desteği sağlayacaklarını söyledi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ