MENÜ

'Bursa rakip tanımaz'

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş merak edilenleri yanıtladı: Bakambu, Josue ve Holmen çok iyi durumda. Tüm oyuncularıma söyledim, her zaman ilk 5'te yer almak istiyoruz. Bunun için çok çalışmalıyız, rakip tanımamalıyız. Ozan İpek hâlâ beklediğim düzeyde değil, Aydın Karabulut'u ise affedemem, kulübe ve diğer oyunculara haksızlık olur.

'Bursa rakip tanımaz'

Sezonu Galatasaray mağlubiyetiyle açan Bursaspor’da teknik direktör Şenol Güneş, gündemi değerlendirdi. Takımdaki son durumu en ince ayrıntısına kadar paylaştı. Söze Gençlerbirliği’yle oynanacak maç hakkında görüşlerini belirterek başlayan Güneş, “Bakambu’nun biraz daha eksiği var. Ama oynayabilecek durumda. Josue ise son derece iyi. Holmen onlardan da iyi. Yenilerimizin de uyum sağladığı bir dönem geçiyoruz. Puan savaşı olan döneme girdik. Gençlerbirliği maçı bizim için kritik. 3 puan arzuluyoruz. Kalitemizi ortaya koyarak 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Bu gücümüz de var. İnşallah kazanırız” diye konuştu.

‘Hedefimiz belli’

Takımın hedefleri hakkında da konuşan tecrübeli teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü: Hep ilk 5’in içinde olmak istiyoruz. Bu hedef için çok çabalayacağız. Çok daha fazla çalışmaya ihtiyaç var. Bunu tüm oyuncularıma söyledim. Tüm futbolcularıma güveniyorum ve başaracaklarına inanıyorum.”

‘Gayret olmazsa forma yok’

“Ozan’ın kalite ve yeteneğine güveniyorum. Müsabakadaki hareketinin doğru olmadığını kendisi de kabul etti. Bunun tekrarlanması doğru değil. Oynamadığınız zaman tavır yapıyorsanız zaten bu takımın oyuncusu değilsinizdir. Ozan’ın gayreti var ama veriminin de artması gerekiyor. Benim beklediğim Ozan değil. Aydın için ise durum farklı, hatalarından ders almıyor. Şu an bize dönüş yapması doğru değil, mümkün de değil. Hem kendisine hem de kulübe haksızlık yapmış oluruz.”

Josue’nin yeri garanti


Batalla’nın boşluğunu doldurması düşünülerek Porto’dan transfer edilen Josue de, milli arada uyum sürecini atlatan isimlerden. Özellikle Kasımpaşa maçındaki futboluyla umut veren oyuncu, son idmanlardaki performansıyla da hocasına formaya hazır olduğunu gösterdi. Josue’nin, Gençlerbirliği maçında ilk 11’de oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bakambu şova hazır!


Bursaspor’un transferin son gününde Fransa’nın Sochaux ekibinden kadrosuna kattığı Cedrid Bakambu, yeni takımına çabuk uyum sağladı. İdmanlardaki performansıyla ve attığı klas gollerlerle teknik heyetin yüzünü güldüren oyuncu, Şenol Güneş’in şans vermesi halinde Gençlerbirliği deplasmanında forma giyebilecek.

Emre Koşak/DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ