MENÜ

"Türk hentbolu adına büyük bir adım attık"

Beşiktaş Kulübü Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, siyah-beyazlıların Velux EHF Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalarak Türk hentbolu adına büyük bir adım attığını söyledi.

"Türk hentbolu adına büyük bir adım attık"

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Karacan, Beşiktaş Mogaz’ın EHF Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasına kalarak bir ilke imza attığını hatırlatarak, "En büyük hedefimiz, Avrupa’da başarılı olmaktı. Tüm planlamamızı, transferlerimizi ve hazırlıklarımızı buna göre yapmıştık. Sonuç olarak çok başarılı olacağına inandığımız bir kadro kurduk ve meyvesini Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalarak aldık" ifadelerini kullandı.
Grup aşamasında dünyanın önde gelen takımlarıyla mücadele edeceklerini belirterek taraftarlardan takımı yalnız bırakmamaları yönünde istekte bulunan Karacan, "Avrupa’da elde edilen bu başarının yanı sıra ligimizde de tüm kupaları kazanacağımızı düşünüyorum. Zaten takımımızın gücü buna müsait. Başkanımız Fikret Orman da bize bu konuda çok destek oldu. Sponsorumuz Mogaz’a da sonsuz teşekkür ediyorum. Bu başarının devam edeceğine gönülden inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ