MENÜ

Galatasaray karıştı!

Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı'nda, Başkan Ünal Aysal'ın satış yetkisi için genel kurulu toplamak istemesi üzerine ortalık karıştı. Kürsüye çıkan Mehmet Helvacı, Aslan'ın mâli tablosunun parlak olmadığı gerekçesiyle, söz konusu yetkinin verilmemesi gerektiğini ve derhal Olağanüstü Divan Kurulu için karar alınması gerektiğini söyledi. Helvacı'nın önerisi kabul edildi.

Galatasaray karıştı!

Galatasaray Divan Kurulu'nda ortalık karıştı... Başkan Aysal'ın toplantının başında yaptığı konuşmada amatör branşların anonim şirket haline getirilmesinin planlandığını söylemesinin yanı sıra, satış yetkisi almak için olağanüstü genel kurulu toplamak istediğini söylemesinin ardından Mehmet Helvacı isyan bayrağı açtı. Helvacı, yaptığı konuşmada şunlara değindi:

Haberin Devamı

"Amatör branşların bir AŞ kurularak kulüpten ayrılması kontrolsüz harcamaları artıracaktır. Hemen olağanüstü divan toplantısı kararı alalım. Yönetim de bunları neden yaptığını anlatsın. Bu gidişle Galatasaray'ın elinde ne ada ne başka mal varlığı kalır. Galatasaray'ın mal varlığı satışını engellemek gerek."

Başkan İrfan Aktar, istek üzerine haftaya çarşamba olağanüstü divan kurulu yapma kararı aldı. 17 Eylül Çarşamba günü, 17.00'de olağanüstü divan kurulu toplantısı yapılması kararı kabul edildi.

Başkan Ünal Aysal'ın olağanüstü genel kurulu toplayıp yetki alamaması hâlinde de görevi bırakacağı konuşuluyor.

YORUM YAZ