MENÜ

Dersimiz Trabzon!

Yanal çok izin yaptırıyor diye eleştiriliyordu. Kartal ise takıma nefes aldırmıyor. Birçok kulüp milli arada 3 gün tatile çıkarken, Fenerbahçe iki günle sınırlı kaldı. İkinci hafta maçı için kağıt üzerinde de çalışmalar başladı.

Dersimiz Trabzon!

Süper Kupa zaferinin ardından takıma izin vermeyen İsmail Kartal, milli arada da işi sıkı tutuyor. Kendisinden önce teknik direktörlük koltuğunda oturan Ersun Yanal, takıma çok izin yaptırdığı için eleştirilirken, Kartal ise bu konuda dikkatli davranıyor. Milli arada birçok Süper Lig kulübü 3 gün tatile çıkmasına rağmen Sarı-Lacivertliler iki günle sınırlı kaldı. Kartal da kurmaylarıyla birlikte tesislerde ikinci haftada oynanacak Trabzonspor maçına çalışmaya başladı. Yeni transferiyle kadrosunu güçlendiren Karadeniz ekibini mercek altına alan Kartal, deplasmanda oynanacak karşılaşma için imha planını üzerinde çalışıyor.

Aklı onlarda!

Zorlu bir maça çıkacaklarını vurgulayan İsmail Kartal, "Kazanmak zorunda olduğumuz karşılaşmalardan birini oynayacağız. Karabükspor karşısında yaptığımız basit hataları tekrarlamadan ve üzerine koyup, kayıpsız şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Milli takımlara giden futbolcuların sorunsuz dönmesi de en büyük temennimiz" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ