MENÜ

Bir başka bahara!

Siyah-Beyazlılar'ın kadrosuna kazandırmayı başaramadığı Linnes'in, transfer sezonunun son saatine kadar Kartal'a gelmek için elinden geleni yaptığı ortaya çıktı. Molde Yönetimi'ne, “İstanbul'a gitmek istiyorum” diyerek baskı yapan Norveçli oyuncunun, talebinin karşılanmadığı öğrenildi.

Bir başka bahara!

Kara Kartal’ın sağ bek bölgesine kazandırmak için yoğun çaba sarf ettiği ancak başarılı olamadığı Martin Linnes’in, transfer sezonunun son saatlerine Beşiktaş’tan gelecek müjdeyi beklediği ancak sonrasında hayal kırıklığına uğradığı bildirildi. Daha önceden Siyah-Beyazlılar’la ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Beşiktaş benim için büyük bir fırsat. Eğer kulüpler anlaşırsa Türkiye’ye gitmeye hazırım” mesajını gönderen ve beklemeye geçen Linnes’in, ödeme planı konusunda sıkıntı yaşayan iki kulüp yetkililerini orta noktada buluşturmak için bizzat devreye girdiği öğrenildi. Kara Kartal’la ön anlaşma sağlayan ve transfer penceresinin kapanmasına kısa süre kala Molde Yönetimi’ne, “İstanbul’a gitmek istiyorum. Lütfen bonservis sorunumu bir an önce çözün” diyerek adeta yalvardığı bildirildi.

Geri adım atmadılar

Tüm bu yaşanan gelişmelere rağmen Beşiktaş’ın 2 milyon Euro’luk transfer bedelini taksitli olarak ödemesini kabul etmeyen Molde’nin, Siyah-Beyazlılar’ın geri adım atmamasının ardından oyuncusunu elinde tutmaya karar verdiği öğrenildi. Bu durumun ardından UEFA Avrupa Ligi’nde boy gösterme şansını yitiren Linnes’in, büyük hayal kırıklığı yaşadığı ifade edildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ