MENÜ

Parayı değil hedefi seçti

Goran Pandev'i transfer etmek için birçok takım devreye girdi. Al Jazira, astronomik bir teklifle kapısını çaldı. Ancak Makedon oyuncu, “Gideceğim takımın hedefi ve projesi olmalı” diyerek Aslan'ı tercih etti.

Parayı değil hedefi seçti

Galatasaray’ın Napoli’den kadrosuna kattığı bir diğer isim olan Goran Pandev’in transfer süreci oldukça hızlı ilerledi. Ekonomik sebeplerden ötürü Makedon futbolcuyu gözden çıkartan Napoli, gelen teklifleri değerlendirmesi için Pandev’e yönlendirdi. Yunanistan’dan Olympiakos ve PAOK, Premier Lig’den Leicester City, Almanya’dan Hertha Berlin ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden Al Jazira’nın imza attırmak istediği tecrübeli futbolcu, bu takımların hepsini geri çevirdi.

Devler Ligi etkisi

Özellikle Al Jazira’nın astronomik bir para önermesine rağmen, “Benim için sadece para önemli değil. Bu zamana kadar hep iddialı takımlarda oynadım. Bundan sonra gideceğim kulübün de hedefleri ve projesi olmalı” diyerek elinin tersiyle itti. Galatasaray’la yaptığı görüşmede ise kısa sürede ikna oldu. Özellikle Sarı-Kırmızılı ekibin doğrudan Şampiyonlar Ligi’ne katılması ve bu arenada son iki sezonda yaşadığı başarılan, Pandev’in seçiminde belirleyici rol oynadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ