MENÜ

Kriz yok, Webo var

Kamerunlu dün akşam da işbaşındaydı. Yıldız futbolcu, 74'te oyuna girdi, 81'de golüyle galibiyeti getirdi. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi kulübeden gelip, düğümü çözen adam olan tecrübeli futbolcu, Sarı-Lacivertliler'in galibiyetinde kilit rol oynadı.

Kriz yok, Webo var

Şükrü Saracoğlu’nda dün akşam bilindik bir manzara vardı! Geçtiğimiz sezon oyuna sonradan girdiği maçlarda attığı gollerle Fenerbahçe’ye kritik puanlar kazandıran Pierre Webo, dün akşam da görevini başarıyla yerine getirdi. Skorun 2-2’ye gelmesinin ardından teknik direktör İsmail Kartal’ın sahaya sürdüğü Kamerunlu futbolcu, 81’de kafayla Karabük ağlarını havalandırdı ve Saracoğlu’nda bayram havası yaşattı. Transfer döneminde başta İspanyol ekipleri olmak üzere birçok kulübün transfer listesinde yer alan ancak başkan Aziz Yıldırım’ın satmamakta ısrarcı olduğu 32 yaşındaki oyuncu, ligin ilk haftasına damgasını vurmayı başardı.

Haberin Devamı

Meireles’e bir haller oldu!

Sarı-Lacivertliler’de dün gece öne çıkan isimleri arasında Emre Belözoğlu ile Raul Meireles de vardı. Orta alanda yüksek pas yüzdesiyle oynayan Fenerbahçe’de sorumluluk alan bu ikili, birçok hücum organizasyonunu da başlattı. Geçtiğimiz sezonun son 8 haftasında gol sevinci yaşayamayan Emenike ile geçtiğimiz sezon takımın en skorer ismi olan Sow da, sezona golle başladı.

‘Sadece Fenerbahçe’nin oyuncusuyum!’


Pierre Webo, karşılaşmanın ardından önemli sözler sarfetti. Attığı golle ilgili konuşan Kamerunlu, “Tamamen antrenmanların meyvesi. Bu tarz pozisyonlara çalışıyorum” dedi. Kamerun Milli Takımı’nı bıraktığını da açıklayan Webo, “Artık sadece Fenerbahçe’nin oyuncusuyum” dedi ve Afrika Kupası’na gitmeyeceğini belirtti.

YORUM YAZ