MENÜ

Toure ve Mevlüt'te flaş gelişme

Trabzonspor'un uzun süredir peşinde olduğu Kolo Toure'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Yeni bir transfer teklifiyle Fildişili oyuncuyu ikna etmek isteyen Bordo-Mavililer olumlu sonuç aldı. Mevlüt Erdinç'te ise pazarlıklar devam ediyor.

Toure ve Mevlüt'te flaş gelişme

Geçen sezonun ara transfer döneminde itibaren kadrosuna katmaya çalıştığı Kolo Toure’ye Bordo-Mavili idareciler yeni bir teklifle gitti. Daha önce “Liverpool’da 1 sene daha kalmak istiyorum” diyen Fildişili futbolcunun bu öneri karşısında kafasının karıştığı öğrenildi. Tıkanma noktasına gelen görüşmeler böylelikle yeni bir boyut kazandı. İngiliz temsilcisiyle 2 milyon Pound karşılığında el sıkışan Karadeniz ekibi,
deneyimli defans oyuncusu için ikna turlarına devam ediyor.

Haberin Devamı

Mevlüt’e 3.4 milyon Euro

Deniz Yılmaz ve Oscar Cardozo dışında elinde forvet bulunmayan Vahid Halilhodzic, yönetimden transfer istemiş, Bordo-Mavili yöneticiler ise Mevlüt Erdinç ismini Bosnalı’ya önererek ve ‘olabilir’ yanıtını almıştı. 3.4 milyon Euro teklif eden Trabzonspor, Fransız ekibi ile görüşmelerini sürdürüyor. Mevlüt’te bir aksilik yaşanması durumunda, gözler bir diğer alternatif olan Kostos Mitroglou’ya çevrilecek.

Mehmet Ali Sabuncu

YORUM YAZ