MENÜ

Cesare Prandelli: Sabırsızlanıyorum

"İlk maçımı Fenerbahçe'ye karşı oynamak benim için bir avantaj. Bütün sorumluluklarımızı alıp, bu mücadeleyi Fair-Play içinde oynayacağız. Faullü bir maç oynanmasını istemiyorum. Somalı çocukların yüzünün gülmesi önemli."

Cesare Prandelli: Sabırsızlanıyorum

Galatasaray'ın başında ilk resmi sınavına çıkacak olan Cesare Prandelli de sözlerine Fair-Play vurgusu yaparak başladı. "Buraya sadece futbol oynamaya gelmedik" diyen İtalyan hoca, "Soma için buradayız. Bütün sorumluluklarımızı alarak bu maçı Fair-Play içinde oynayacağız. Faullü bir maç oynanmasını istemiyorum. Somalı çocukların yüzünün gülmesi önemli. Gelir gelmez Fenerbahçe ile karşılaşmak benim için avantaj. Atmosferi görmek için sabırsızlanıyorum" dedi. Sneijder'in takıma geç katılmasıyla ilgili bir soruyu yanıtlayan Prandelli, "Dünya Kupası'nı sakatlıkla bitirdi. Maçta 11'de oynayacak. Sneijder futbola aç ve oldukça istekli bir oyuncu. Bu bizim için çok iyi" diye konuştu. Zeminle ilgili, "Soma için buradayız. Ufak pürüzleri gözardı edebiliriz" ifadesini kullanan tecrübeli hoca, sözlerini şöyle tamamladı:

Haberin Devamı

'Umarım olaysız olur'

"İki takım arasında son maçları izledim. Futbol dışına çıkan olaylar olduğunu gördüm. Oyuncularımla da konuştum. Agresif bir takım sevdiğimiz ve bu şekilde olmaları gerektiğini, ayrıca Fair-Play çerçevesinde bir maç olması gerektiğini söyledim. Umarım olaysız bir karşılaşma olur. Daha önce belirlenen bir hazırlık programı vardı. Bunlarda biraz değişiklik yaptık. Daha fazla antrenman yapmak istedik. Takım oturmadan maç yapmak anlamsız olurdu."

YORUM YAZ