MENÜ

İsmail Kartal: Bu kez kazanacağız

"Galatasaray derbilerine alışık bir insanım. Futbolculuk dönemimde birçok maça çıktım. Fair-Play çerçevesinde oynanmasını temenni ettiğimiz karşılaşmada kazanan olmak ve iki yıldır alamadığımız bu kupayı camiaya armağan etmek istiyorum."

İsmail Kartal: Bu kez kazanacağız

Ersun Yanal'ın ardından Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe getirilen ve ilk resmi sınavına bugün çıkacak olan İsmail Kartal, dünkü basın toplantısında iddialı konuştu. Sözlerine Soma'da yaşanan facia ve maçın burada oynanmasıyla ilgili başlayan Kartal, "Soma faciasında hayatlarını kaybeden şehitlerimiz için bu maçı oynayacağız. Yarın (bugün) her iki takım da futbolun güzelliklerini sahaya yansıtacaktır. Galatasaray'a ve teknik direktörleri Prandelli'ye de maç için ve yeni sezon öncesi başarılar diliyorum" dedi. Maçın oynanacağı 19 Mayıs Stadı'yla ilgili de görüş belirten Kartal, "Karşılaşmanın daha iyi
şartlarda ve zeminde oynanmasını isterdik. Ancak şartlar bu ve her iki takım da elinden geleni yapacaktır" diye konuştu. 'Diego hazır değil' Galatasaray derbilerine alışık bir insan olduğunu kaydeden İsmail Kartal, "Hem futbolcu, hem de antrenör olarak bu maçlara çok çıktım. Camiamıza iki senedir alamadığımız bu kupayı armağan etmek istiyorum. İlk resmi maçımdan da galibiyet ve kupayla ayrılmak yeni sezon öncesi büyük moral olacaktır. Diego'nun kadroda olmaması da hazır olmadığı içindir. Henüz takımla 2 antrenmana çıktı. Kendisiyle de bu konuyu konuştum. O da anlayışla karşıladı. Zamanı gelince oynayacaktır" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ