MENÜ

Caner Erkin'den derbi yorumu

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Caner Erkin, 25 Ağustos Pazartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Galatasaray ile oynayacakları TFF Süper Kupa Finali'nden alınlarının akıyla çıkacaklarına inandığını ifade etti.

Caner Erkin'den derbi yorumu

FB TV’ye açıklamalarda bulunan Caner Erkin, öncelikle Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa finaline değindi.

Caner Erkin, "Herkes açısından çok önemli bir maç. İsmail Hoca açısından da çok önemli. Çünkü ilk resmi maçına çıkacak. Son 2 hazırlık maçında, gayet iyi bir görüntü sergiledik. Takım açısından ve herkes açısından iyi oldu. Tabii resmi maçlar çok farklı oluyor, hele bir de derbi olunca. Bu derbiden de alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

Soma ile ilgili de Caner, "Soma yararına oynadığımız için belki orada hayatını kaybedenlerin aileleri de maça gelecek. Onlara Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaşanılanlar çok üzüntü vericiydi. İnşallah bundan sonra ülkemizde böyle şeyler yaşanmaz. Herkes daha dikkatli olur. Tek dileğimiz bu" temennisinde bulundu.

Takımdaki arkadaşlık havasına da değinen milli oyuncu, "Takımdaki hava çok iyi. Kolej takımı derler ya öyle bir havamız var. Çünkü artık herkes birbirini çok iyi tanıyor. Herkes şaka kaldırabiliyor. Bizde gerçekten herkes birbirini çok seviyor. Ben biraz daha şaka yapmayı ve arkadaşlarıma takılmayı sevdiğim için antrenmanlarda neşeli anlar oluyor. Bende bundan mutluluk duyuyorum. İnsanlarda beni öyle kabul etti. Bazen abartılı şakalarda yapabiliyorum ama artık beni tanıdıkları için, doğal olarak bir şey demiyorlar" diyerek sözlerini noktalandırdı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ