MENÜ

Ramsey'nin fişini Oğuzhan çekti

Arsenal'in en formda ismi Aaron Ramsey, Oğuzhan'a 54 ve 81'de yaptığı iki kartlık hareket sonrası oyun dışı kaldı. Galli oyuncu, İngiltere'deki rövanşta yok

Ramsey'nin fişini Oğuzhan çekti

Beşiktaş adına Arsenal cephesinde en tehlikeli isimlerden biri Galli kanat oyuncusu Aaron Ramsey’di. Arsenal, Premier Lig’in açılış haftasında Crystal Palace’ı 2-1 yenerken son dakika golünü atan Ramsey, Kartal için en büyük tehditlerden biriydi. Ancak Slaven Biliç’in mükemmel savunma planı onu etkisiz hale getirdi. Beşiktaş’ın orta sahadaki beyni Oğuzhan Özyakup ise Galli futbolcunun son düdüğü duymasına izin vermedi! Oğuzhan, 54. dakikada rakibinden faulu alırken, hakem Ramsey’i sarı kartla cezalandırdı. 81’de Oğuzhan rakibinden şık bir hareketle daha sıyrıldı. Ramsey, genç yıldızı beline sarılarak durdurabildi.

Haberin Devamı

Gecenin kazancı

Ramsey çıkan ikinci sarı kart sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Galli futbolcu, önümüzdeki hafta Emirates Stadı’nda oynanacak rövanş mücadelesinde olmayacak. Ramsey’nin atılması dün gece Beşiktaş adına belki de en büyük kazanımdı.

YORUM YAZ