MENÜ

Chico resmen Gaziantep'te

Gaziantepspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Grando Chico'yu da renklerine kattı. Transferde emeği geçen Alex'e teşekkür eden Kırmızı-Siyahlılar, Sambacı stoperle 1+2 yıllık sözleşme yaptıklarını açıkladı.

Chico resmen Gaziantep'te

Son günlerde patlattığı bombalarla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Gaziantepspor, transferde hız kesmiyor. Kırmızı-Siyahlılar, Brezilya’nın Coritiba takımında forma giyen 27 yaşındaki savunma oyuncusu Luis Francisco Grando Chico’yu renklerine bağladığını duyurdu. Güneydoğu temsilcisinden yapılan açıklamada, deneyimli futbolcu ile satın alma opsiyonlu olarak 1+2 yıllık anlaşma sağlandığı ifade edildi. Bu arada transferde büyük rol oynayan Fenerbahçe’nin Brezilyalı efsanevi ismi Alex de Souza’ya da ayrıca teşekkür edildi. Bu yıl Coritiba ile 10 maçta forma giyen Chico, karşılaşmaların tamamında ilk 11’de sahaya çıkarken, 1 de gol kaydetti.

Aydın Karabut da liste

Bursaspor’da kadro dışı bırakılan Aydın Karabulut’a Gaziantepspor’un talip olduğu öğrenildi. Buruk’un listesindeki isimler arasında yer alan 26 yaşındaki oyuncu için Kırmızı-Siyahlılar’ın Timsah’a teklif götüreceği kaydedildi. Yeşil-Beyazlı yönetimin “400 bin Euro’yu getirdiğin takdirde serbestsin” dediği Aydın’la ilgili pazarlık masına oturmaya hazırlanan Gaziantepsporlu idarecilerin, fiyatı aşağı çekmek istedikleri öğrenildi. Güneydoğu temsilcisi, Bursa’dan gelecek habere göre Aydın’la da temasa geçek. Çaykur Rizespor ve Kayseri Erciyesspor’un da ilgilendiği Aydın’ın Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri’nde takımdan ayrı çalışacağı bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ