MENÜ

Süper Kupa için bilet kuyruğu

Geride bıraktığımız sezon Süper Lig'i şampiyon olarak bititen Fenerbahçe ile Türkiye Kupası'nı kazanan Galatasaray arasında 25 Ağustos Pazartesi günü Manisa'da oynanacak Süper Kupa finalinin biletleri İzmir, Soma ve Manisa'da satışa çıktı.

Süper Kupa için bilet kuyruğu

İzmirli futbolseverler, geliri Soma'daki maden faciasında yaşamını yitiren işçilerin ailelerine aktarılacak maça büyük ilgi gösterirken, bilet satış noktalarında uzun kuyruklar oluştu. Fenerbahçeli taraftarlar Alsancak Stadı'nın protokol girişindeki gişesinde, Galatasaraylılar ise stat dışındaki gişede sıranın kendilerine gelmesini bekledi.

Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşmanın biletleri kale arkası 75, maraton ve kapalı tribün 150 TL'den satılırken, yoğun ilgi nedeniyle biletlerin kısa sürede tükenmesi bekleniyor. Elektronik bilet uygulamasının geçerli olmayacağı final için her futbolsever en fazla iki bilet satın alabiliyor. Taraftarların kendi biletlerinde olduğu gibi ikinci bilet için de stada gidecek kişinin TC kimlik numarasını bildirmesi gerekiyor. Maç günü stat girişinde kimlik kontrolü yapılacak finalde Fenerbahçeliler Tarzan Tribünü ile Gediz yönündeki kale arkasında, Galatasaraylılar ise kapalı tribün ve Spil yönündeki kale arkasında yer alacak.

Bu arada bazı futbolseverler, Süper Kupa finalinin Manisa'da oynanmasına tepki gösterdi. Derbi için doğru adresin İzmir Atatürk Stadı'nda olduğunu dile getiren taraftarlar, "Manisa'da maçı 15 bin kişi izleyecek. Karşılaşma İzmir'de oynansaydı 50 bin kişi stadı doldurur, hasılat katlanır, Soma'ya yardım miktarı artardı" şeklinde konuştu. Dün geceden beri bilet kuyruğunda olduklarını ifade eden futbolseverler, karaborsa satıcılarına da tepki gösterdi.

İZMİR, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ