MENÜ

"İstanbul, cehennem olacak"

Beşiktaş'ın, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Feyenoord'u iyi bir futbol ve başarılı bir sonuçla 2-1 mağlup etmesi, Hollanda'da da geniş yankı uyandırdı.

"İstanbul, cehennem olacak"

Ülkenin önemli gazeteleri, takımlarının kötü futbol sonrasında tur şansının yüksek olmadığına dikkat çekti. De Telegraaf, “Feyenoord çok savruk oynadı. Son dakika golü onları umutlandırsa bile, İstanbul, Feyenoord’a cehennem olacak. Kaleci Mulder ve Mathijsen gibi isimler kendilerinden beklenen performansı gösteremedi. Yeni transfer Bouhlarouz ise vasat bir görüntü sergiledi” diye yazdı. Spits, “Güçlü Beşiktaş karşısında Feyenoord’un, İstanbul’da işi zor gözüküyor. Önemli oyuncuların takımdan gitmesi, Fred Rutten’in işini daha da zorlaştırdığı ortada” ifadelerine yer verdi. Volkskrant da, daha kesin cümleler kurarak, “Bu ekibin, Beşiktaş’la baş etmesi imkansız. Bir üst tur ihtimali zayıf duruyor” yorumunu yaptı.

‘Güvenlerini yitirdiler’

AD, güçsüz Feyenoord’un Beşiktaş’a karşı koyamadığını belirtirken, “4 as futbolcunun gidişi sonrası takımda sıkıntılar ortaya çıktı. Mustafa Pektemek’in 13. dakikada attığı gol, genç oyuncuların güvenini yitirmesine sebep oldu” vurgusunu yaptı. “Şampiyonlar Ligi Feyenoord’a uzak” başlığıyla haberi veren NOS televizyonu, Rotterdam ekibinin Siyah- Beyazlılar karşısında kötü bir performans sergilediğini kaydetti. Ayrıca maçın skorlu haberi de, hem UEFA hem de FIFA’nın internet sitelerinde yer buldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ