MENÜ

Türk Hava Yolları Kobe'yle uçtu

Yıllık 340 milyar Dolar'ın üzerindeki iş hacmiyle dünyanın önde gelen seyahat ve organizsyon şirketi GBTA'nın bu yılki fuarında Türk Hava Yolları damgasını vurdu. FANATİK de bu organizasyonda Kobe Bryant'la bir araya gelip, 'selfie' fotoğrafı çektirdi.

Türk Hava Yolları Kobe'yle uçtu

Seyahat ve organizasyon dünyasından 7000’in üzerinde üyesiyle 6 kıtada hizmet veren Global İş Seyahat Kuruluşu (GBTA) tarafından Amerika’nın Los Angeles şehrinde düzenlenen fuarda Türk Hava Yılları adeta gövde gösterisi yaptı. Yıllık 340 milyar Dolar’ın üzerindeki iş hacmiyle dünyanın önde gelen seyahat ve organizasyon kuruluşu olarak bilinen GBTA, bu yıl düzenlediği seminerde Google Seyahat Direktörü David Pavelko, Twitter’ın kurucularından Biz Stone ve American Airlines CEO’su Doug Parker gibi önemli isimleri de ağırladı. Kongrenin sürprizleri arasında ise ünlü aktor Kevin Spacey vardı.

Lionel Messi ve Kobe gücü...

Türk Hava Yolları, Lionel Messi ve Kobe Bryant’la çektiği ve “Dünya Daha Büyük. Keşfet!” sloganıyla yayınlanan reklam filminden yola çıkarak geliştirilen bir kampanyayla bütün izleyenleri tekrar büyüledi. Skytrax yolcu değerlendirme sonuçlarına göre bu yıl dördüncü defa ‘Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi’ seçilen Türk Hava Yolları, seyahat endüstrisinden 400’ün üzerinde sektör şirketinin yeni
ve teknolojilerinin sergilendiği GBTA fuarına bu yıl ‘Gold Sponsor’ olarak katıldı.

Barbaros Tapan/ABD




Haberin Devamı
YORUM YAZ