MENÜ

Soma için hazırız, peki ya biletler?

Soma faciasında hayatını kaybedenler için 8 Ağustos'ta Saracoğlu'nda Fenerbahçe, Chelsea ve Beşiktaş arasında düzenlenecek turnuvaya ilgi büyük. Ancak bilet almak imkânsız!

Soma için hazırız, peki ya biletler?

Soma’daki maden kazasında hayatını kaybedenler anısına, geliri şehit madenci ailelerine bağışlanacak bir futbol turnuvası düzenlemek için Fenerbahçe, Chelsea ve Beşiktaş anlaşma sağlamıştı.
Karşılaşmanın tarihi 8 Ağustos olarak açıklanmıştı. Bu anlamlı organizasyona ev sahipliği yapacak olan Şükrü Saracoğlu Stadı’nda şu anda yoğun bir hazırlık var. Bu özel günde Diego, Sow,
Emenike, Hazard, Fabregas, Diego Costa, Demba Ba gibi isimler sahaya çıkacak. Ayrıca daha önce Galatasaray formasıyla Şükrü Saracoğlu’nda boy gösteren Didier Drogba, bu kez Chelsea ile bu statta
sahaya çıkacak. Ayrıca üç takımın taraftarı tribünlerde birlikte oturarak maçları izleyecek. Dev organizasyon için yıldızlar da taraftarlar da hazır. Ancak bu turnuvaya bilet bulmak neredeyse imkansız! Yoğun talep olmasına rağmen henüz bilet konusunda büyük bir belirsizlik var. Passolig nedeniyle Biletix’ten satış yapılamıyor. Fenerbahçe, Passolig’e katılmadığı için de bu sistem üzerinden biletler piyasaya sürülemiyor. Taraftarlar bu sorunun bir an önce çözülmesini sabırsızlıkla bekliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ