MENÜ

Fenerbahçe açılışı yaptı: 1-0

Son şampiyon Fenerbahçe, hazırlık maçında İran ekibi Sepahan'ı 1-0 mağlup etti. Gol 20. dakikada Mehmet Topuz'un ayağından geldi.

Fenerbahçe açılışı yaptı: 1-0

Yeni sezon çalışmaları kapsamında ilk hazırlık maçında Düzce 18 Temmuz Stadı'nda İran'ın İsfahan ekibi Sepahan FC ile karşılaşan Fenerbahçe, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Sarı Lacivertli ekipte yeni transfer Diego Ribas, ilk maçına çıktı ve ortaya koyduğu futbolla beğeni topladı.

Son şampiyon Fenerbahçe, sahaya Mert Günok, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Michael Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Diego Ribas, Moussa Sow, Pierre Webo ilk 11'i ile çıktı. Oyunun kontrolünü ilk dakikalardan itibaren elinde bulunduran Fenerbahçe, 20. dakikada Diego'nun asistinde Mehmet Topuz'un mükemmel golü ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya Ersun Yanal, oyuncu değişiklikleri yaparak genç oyunculara süre vermeye çalıştı. Maçın ikinci yarısında da Fenerbahçe, oyunun kontrolünü elinde bulunduran taraf oldu. Sarı Kanaryalar, Moussa Sow ve genç oyuncu Muhammed rakip kalede tehlikeli pozisyonlar üretse de maçta başka gol sesi çıkmadı ve Fenerbahçe, Diego'nun takıma 'Merhaba' dediği ilk maçta ekip sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ