MENÜ

‘Ya tam yapın ya da bırakın!'

Vahid Halilhodzic, düz koşu sırasında oyuncularına, “Koşuyu tam olarak yapabilen yapsın, yapamayacak olan bıraksın” diyerek çıkıştı.

‘Ya tam yapın ya da bırakın!'

Her fırsatta ‘takım ruhu’ vurgusu yapan Vahid Halilhodzic, bu konuya ne kadar önem verdiğini bir kez daha gösterdi. Dün sabahki idmandan önce yapılan toplantıya futbolcular ve teknik ekibin yanı sıra basın sorumluları ve malzemecileri de çağıran Halilhodzic, burada bir konuşma yaptı. Deneyimli teknik adam, “Biz bir takımız. Burada herkes birbiri için bir şey yapmalı. Hepimizin birbirine ihtiyacı var. Sorunları ancak bu şekilde aşabiliriz. Futbol kalitesi kadar insan kalitesine de önem veriyorum ve bunu iyi anlamanızı istiyorum” ifadelerini kullandı.

Sabah antrenmanında takım kondisyon ve dayanıklılık çalışması yaptı. Bu güne kadarki çalışmalar sonucunda elde edilen kişiler veriler paralelinde futbolcular ayrı ayrı programlara tabi tutuldu. Tamamı topsuz geçen provada oyuncuların son derece yorgun düştükleri gözlendi. Halilhodzic’in koşu sırasında futbolculara, “Koşuyu tam olarak yapabilen yapsın, yapamayacak olan hemen bıraksın” diyerek çıkışması dikkat çekti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ