MENÜ

Eskişehir'in golcüsü geliyor

Eskişehirspor, Funes Mori'den sonra bomba bir ismi daha getiriyor. FANATİK'in günlerdir yazdığı Brezilyalı Welliton, ikna edildi. Transfer tam da Kırmızı-Siyahlılar'ın istediği şartlarda bitti. 27 yaşındaki forvetin çarşamba günü İstanbul'da olması bekleniyor

Eskişehir'in golcüsü geliyor

Eskişehirspor’da mutlu son. Yeni sezon öncesi kadrosunu büyük ölçüde yenileyen Kırmızı-Siyahlılar; Mirkan Aydın, Berkay Dabanlı, Birol Parlak, Ali Şaşal, Vedat Muriqi, Andaç Güleryüz ve Rogelio Funes Mori’yi kadrosuna katmıştı. Kamara ve Necati Ateş’le yollarını ayıran Es Es’in hedefinde uzun süredir Spartak Moskova’nın 27 yaşındaki Brezilyalı forveti Welliton vardı. Parolayı ilk 5 olarak belirleyen yönetim, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın ısrarla istediği oyuncunun transferini bitirdi. Günlerdir, golcü futbolcuyla ilgili tüm gelişmeleri yazan FANATİK, bu transferin detaylarına da ulaştı. Rus kulübünde teknik direktör Murat Yakın’ın gönderilmesine onay verdiği Welliton’ın bir yıl daha sözleşmesi vardı. Salı veya en geç çarşamba günü İstanbul’a gelecek olan Welliton buradan imza için Eskişehir’e geçecek. Oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Eskişehirspor, Spartak Moskova’ya herhangi bir bonservis ücreti ödemeyecek.

Bayramdan sonra Avusturya!

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde sezona hazırlanan Eskişehirspor, çalışmalarını 27 Temmuz’a kadar tesislerinde sürdürüp daha sonra yurt dışı kampı için Avusturya’ya gidecek.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ