MENÜ

Beşiktaş'ta çalışmalar tam gaz sürüyor!

Yeni sezon hazırlıklarını İngiltere'nin Leeds kentinden sürdüren Siyah-Beyazlılar, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Beşiktaş'ta çalışmalar tam gaz sürüyor!

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleşen basına açık antrenmanda futbolcular, kondisyon ve taktik ağırlıklı bir programa tabi tutuldu. Başkan Fikret Orman ve yönetici Mete Vardar'ın da takip ettiği çalışmaya, ısınma koşularıyla başlayan Siyah-Beyazlılar’da Oostende maçında forma giyen oyuncular sadece açma-germe hareketleri gerçekleştirdi. Diğer isimler ise dar alanda oyun kurma ve yarım sahada yapılan çift kale maçın sonrasında idmanı sonlandırdığı öğrenildi. Çalışmaya, bireysel olarak çalışan Ömer Şişmanoğlu, kasık ağrısı olan Veli Kavlak ve Tugay Kaya’nın katılmadığı bildirildi.

Üçüncü hazırlık maçı bugün

Ada'da ilk hazırlık maçında Wigan Athletic'le karşılaşan ve sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş, 2-0'lık galibiyetle sonuçlanan Oostende mücadelesinin ardından bugün üçüncü oyununa çıkacak. Siyah-Beyazlılar, saat 19.00’da İngiltere’nin Hereford takımıyla karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ