MENÜ

'Çubukluyu' Aziz yıldırım tanıttı

Aziz Yıldırım dün gazetecilerle bir araya geldi, bir hayli de keyifliydi. Fenerbahçe'nin patronu önce sitemini dile getirdi, ardından forma ve sponsorluğa değindi. Yeni sezon forması giyen Saro-Lacivertliler'in başkanı, göğüs reklamı almayacaklarını tekrar söyledi, “Sponsorumuz 4. yıldıza giden yolda taraftarlarımız olacak” dedi.

'Çubukluyu' Aziz yıldırım tanıttı

Topuk Yaylası’nda dün sürpriz bir gelişme yaşandı. Başkan Aziz Yıldırım, programında olmamasına rağmen akşam saatlerinde gazetecilerle bir araya geldi. Bir hayli keyifli olduğu gözlenen Fenerbahçe’nin patronu, sözlerine basın mensuplarına sitem ederek başladı. Gazetecilerin de şikayetlerini dinleyen Aziz Yıldırım, daha sonra bombayı patlattı. Kulübün genel sekreteri Mahmut Uslu birlikte giydikleri yeni sezon formalarını tanıtan başkan, “Türk futbolunda sponsorlukları en iyi organize eden kulüplerden biri Fenerbahçe’dir. Reklam gelirlerini de belirli noktalara taşıdık. Telekom ile olan anlaşmamız bitti. Biz de bu sene formaya göğüs reklamı almamaya karar verdik. Ülker’le bir yıllık daha anlaşma olduğu için arkadaki reklam devam edecek” dedi.

12. adama çağrı

Bu kararın nedenlerini de açıklayan Aziz Yıldırım, “Yönetim kurulu üyeleri, kongre üyeleri, divan üyeleri ve taraftarlarımız, ‘Sponsoruz’ dedi. 4. yıldıza giden yolda taraftarlarımızın da jest yaparak, formalara ilgi göstereceğini düşünüyoruz. Yaptığımız hesaplara göre de sponsorlar kadar kulübün gelir kaynağı olacak. Formada reklam olmadan bir yıldız daha almayı hedefledik” sözlerini sarfetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ