MENÜ

Welliton: Ben bilmem eşim bilir

Eskişehirspor'un 1 numaralı forvet adayı Welliton'da mutlu son artık çok yakın. Kırmızı-Siyahlılar, oyuncunun kendisiyle ve kulübü Spartak Moskova'yla anlaştı. Geriye 27 yaşındaki golcünün eşini ikna etmek kaldı

Welliton: Ben bilmem eşim bilir

UEFA’dan alınan 1 yıl men cezası sonrası, “Yalnızca bu yılı değil, önümüzdeki 5 sezonu düşünerek transfer yapacağız” diyen Eskişehirspor Yönetimi, harıl harıl çalışıyor. Mirkan Aydın, Birol Parlak, Vedat Muriqi, Ali Şaşal Vural, Berkay Dabanlı ve Benfica’dan Funes Mori’yi kadrosuna katıp dikkatlerini üzerine çeken Es Es, yaklaşık bir haftadır Spartak Moskova’lı Welliton’un peşinde. Eskişehirspor taraftarlarının merakla beklediği transferin detayları ise FANATİK’te... Edinilen bilgiye göre, Kırmızı-Siyahlılar, Moskova temsilcisinin yeni hocası Murat Yakın’la bizzat temas kurdu, söz aldı. Kulüpler arası yapılan görüşmelerden de olumlu sonuç alındı, anlaşmaya varıldı.

Yenge izin verirse...

Menacerler aracılığıyla yapılan görüşmelerde zaten Brezilyalı futbolcuyla da el sıkışılmıştı. Transferin gerçekleşmesindeki tek engelin Welliton’un eşi olduğu öğrenildi. Başarılı oyuncu, eşiyle yapacağı görüşmenin ardından bugün kararını Kırmızı-Siyahlılar’a bildirecek. Yanıtı olumlu olursa en geç pazartesi gününe kadar Welliton, Eskişehirspor formasını giyecek.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ