MENÜ

..Ve Diego Ribas resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe'nin 10 numara boşluğunu doldurduğu Brezilyalı futbolcu Diego Ribas, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

..Ve Diego Ribas resmen Fenerbahçe'de

Brezilyalı futbolcu Diego Ribas'ı transfer eden Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda futbolcuya imza töreni düzenledi. Aziz Yıldırım, Hasan Yılmaz ve Diego Ribas basının karşısına çıktı. Öncelikle başkan Aziz Yıldırım konuşmaya başladı ve Diego Ribas'ın transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Diego Ribas ile 2009 yılında bir görüşme gerçekleştirmiştik. O zamanki şartlar elvermedi olmadı, şimdi oldu. ilemize yeni bir fert katılıyor. Diego ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağız. İnşallah uzun yıllar kulübümüze hizmet eder." sözlerini sarf etti.


Ardından imza atılmadan önce Diego Ribas, düşüncelerini söyledi. Brezilyalı futbolcu "Herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle başkana ve yöneticilere. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum ve guruluyum." dedi.

Brezilyalı yıldız ardından kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Daha sonra basın mensupları, yıldız futbolcuya sorular sordu. Diego Ribas'ın sorulara verdiği cevaplar şu şekilde:

- Transferim oldukça hızlı gelişti. Allahıma şükürler olsun ki Fenerbahçe'deyim.

- Alex kaliteli ve büyük bir futbolcu. İkimiz de iyiyiz ancak karşılaştırmak olmaz. Herkes kariyerine bakmalı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ