MENÜ

Erciyes'ten 2 bomba

Başkan Ziya Eren Necati Ateş'i müjdeledi, yönetim de Sylla'yı doğruladı. Transferin hızlı takımlarından Erciyes iki önemli yıldızı kadrosuna kattı. Mavi-Siyahlılar yeni sezon öncesi kadrosunu büyük ölçüde tamamladı

Erciyes'ten 2 bomba

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Kayseri Erciyes, transferde iki bomba birden patlattı. Mavi-Siyahlılar; Eskişehirsporla gemileri yakan Necati Ateş ile Aston Villa’nin genç yıldızı Yacouba Sylla’yla anlaşmaya vardı. Daha önce Edinho’nun bonservisini alan, Karabük’ten İlhan Parlak ve Anıl Karaer ile Rizespor’un parlayan yıldızı Cenk Ahmet’i renklerine bağlayan Erciyes transfer döneminin en hızlı takımlarından biri oldu. Fakat en ses getireni ise İngiltere Premier Lig ekibi Aston Villa’nın genç oyuncusu Sylla oldu. 23 yaşındaki ön libero ile kurulan ilk temas olumlu sonuçlandı. İki sezon önce Fransa’nın Clermont takımından 800 bin Euro’ya İngiliz ekibinin yolunu tutan Malili oyuncu, ligi 11 maçla tamamladı. Hocası Paul Lambert’in biraz daha tecrübe ve deneyim kazanması için kiralanmasını istediği Sylla, menacerler tarafından Erciyes’e önerildi. Taraflar, kurduğu ilk temasta el sıkıştı, 23 yaşındaki futbolcu 1 seneliğine Erciyes’in futbolcusu oldu.

İstikrar abidesi Necati

Dış transferde haraketli saatler yaşayan Erciyes yönetimi, yerli rotasyon için de boş durmuyor. Eskişehirle sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden Necati Ateş, Mavi-Siyahlı formayı sırtına geçirdi. Adı Galatasaray, Trabzonspor ve Sivas gibi takımlarla anılan 34 yaşındaki golcünün yeni durağı Kayseri ekibi oldu. Ateş, geçen sezonu 43 maç ve 7 gol ile tamamlayarak istikrarıyla beğeni toplamıştı.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ