MENÜ

Timsah'ta rota Vukojevic

Holmen'de mutlu sona ulaşamayan Bursaspor'da orta saha için farklı isimler gündemde. Yeşil-Beyazlılar, Dinamo Kiev'li Ognjen Vukojevic'le el sıkıştı, transfer imzaya kaldı.

Timsah'ta rota Vukojevic

Şenol Güneş idaresinde top başı yapan Bursaspor’da transfer çalışmaları son sürat sürüyor. Aydın Karabulut, Emre Taşdemir ve Bakaye Traore gibi isimleri renklerine bağlayan Bursaspor, bir yabancı orta saha daha transfer edecek. Yönetim, menacerlerin önerisiyle Dinamo Kiev’in 30 yaşındaki Hırvat oyuncusu Ognjen Vukojevic’le temas kurdu, görüşmeler hayli olumlu. Dinamo Kiev, gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan futbolcu için 400 bin Euro bedel biçti. Timsah ise pazarlıklarla transferi daha uyguna bitirmeye çalışıyor. Hırvatistan’ın Dünya Kupası kadrosunda yer alan Vukojevic de Türkiye’ye gelmeye istekli. Civelli, Frey, Pinto ve Taiwo ile yollarını ayırıp yabancı kontenjanında yer açmayı
hedefleyen Bursaspor, eğer Holmen’den net bir yanıt alamazsa Vukojevic’i kadrosuna katacak.

Kaleye Ufuk


Kaleyi yerli bir isme emanet etmek isteyen Bursaspor, uzun süredir Sinan Bolat’la görüşüyordu. Ancak tecrübeli eldivenin durumu netlik kazanmadı. Alternatif olarak düşünülen isim Ufuk Ceylan. Galatasaray’dan ayrılan Ufuk’la birkaç gün içinde anlaşma sağlanabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ