MENÜ

Galatasaray'a Lucescu'dan kötü haber!

Galatasaray'ın teknik direktör olarak takımın başına getirmek istediği Lucescu'nun, Shakhtar Donetsk'ten ayrılamadığı iddia edildi.

Galatasaray'a Lucescu'dan kötü haber!

Galatasaray'ın Lucescu planı zora girmiş görünüyor. Galatasaray'dan aldığı teklif üzerine kulübü Shakhtar Donetsk'den ayrılmak için başkan Ahmedov ile görüşen Rumen teknik adamın ilk etapta Ukrayna kulubü başkanını ikna edemediği öğrenildi.

Ahmedov'un Lucescu'ya "Ukrayna'daki savaş nedeni ile kimseye buraya gelmeye ikna edemiyorum. Bizi bırakırsan hocasız kalırız" diyerek izin vermediği öğrenildi. Bu görüşme sonrasında Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı arayan Lucescu çok istemesine rağmen henüz başkan Ahmedov'u ikna edemediğini bildirdiği öğrenildi. Lucescu bir ya da iki gün içerisinde Ahmedov'u ikna eremezse Galatasaray başka bir teknik adam arayışına girecek.

Ukrayna basınında yer alan haberlere göre Shakhtar Donetsk başkanı Akhmetov ile bir araya gelen Rumen teknik adam en az bir sene daha takımda kalmaya ikna edildi. Ukrayna ekibinin Lucescu’ya seneliği 4.5 milyon eurodan 2 senelik bir sözleşme önerdi.

Ntvspor'a konuşan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Mircea Lucescu'yu kulübü bırakmıyor. Hollanda ya da Alman ekolüne döneceğiz" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ