MENÜ

Ruslar onu istiyor!

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısındaki performansıyla öne çıkan Portekizli'ye teklifler yağıyor. Ülkesinden Porto ve Benfica, İngiltere'den Everton'ın kanca attığı yıldız futbolcu için CSKA Moskova ve Zenit de nabız yokluyor

Ruslar onu istiyor!

Fenerbahçe’nin şampiyonluğuyla biten geçtiğimiz sezonun ilk yarısında eleştiri oklarının hedefindeki isim olan Raul Meireles, ikinci devrede ise gösterdiği performansla öne çıkmıştı. Sarı-Lacivertliler’in ikinci yarıdaki başarısında büyük pay sahibi oyunculardan biri olan Portekizli, bir anda transferin gözdeleri arasındaki yerini aldı. Portekiz’den eski takımı Porto ile Benfica’nın uzun süredir kanca attığı 31 yaşındaki orta saha İngiliz ekibi Everton’ın da radarına girmişti. İtalyan ekibi Fiorentina’nın da teklifte bulunduğu iddia edilen Meireles’e son olarak Rusya’dan iki talip çıktı. Rusya Ligi’nin iki devi CSKA Moskova ve Zenit’in, Portekizli yıldız için Sarı-Lacivertliler’in kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi.

Pusuya yattılar

Sarı-Lacivertliler’le 2016’ya kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcunun bonservisini almayı hedefleyen bu iki Rus takımının, Brezilya’daki Dünya Kupası’nın ardından görüşmelere başlaması bekleniyor. Bu arada geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla ligde 20 maça çıkan Meireles, 1 kez gol sevinci yaşarken, 4 de asist yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ