MENÜ

Kurtar ve git!

Antalya'yla final gibi bir maça çıkacak olan Elazığ'da yönetim, paralarını istedikleri için kadro dışı bırakılan Serdar Gürler ve Serdar Özkan'a sarıldı. İkili Elazığ'a çağrıldı, affedildi. Ancak sezon sonunda iki oyuncu da boşa çıkacak.

Kurtar ve git!

Lige tutunma mücadelesi veren Elazığspor’da takımın yıldız isimlerinin sezon sonu yaklaşırken kadro dışı bırakılması şok etkisi yaratmıştı. Batuhan Karadeniz affedilirken Serdar Özkan ve Serdar Gürler gibi önemli hücum oyuncuları eşyalarınıtoplayarak şehirden ayrılmıştı. Ancak önceki gün başkan Selçuk Öztürk’ün görüştüğü bu oyuncular affedildi. İşin perde arkası ise hayli ilginç. Bilindiği üzere, Bordo-Beyazlılar’da devre arasında Köksal Yedek ve Ahmet Görkem gibi sözleşmesi devam eden futbolcular federasyona başvurdukları gerekçesiyle boşa çıkmıştı. SerdarÖzkan ve Serdar Gürler de aynı yolu izledikleri için başkanın talimatıyla kadro dışı bırakıldı. Ancak Antalyaspor karşısında hayati önemesahip bir mücadeleye çıkacak olan Gakgoşlar’da yönetim, yeniden bu oyunculara sarıldı. Her iki ismi de Elazığ’a çağıran başkan Öztürk, teknik direktör Okan Buruk’un da onayını alarak Serdar Gürler ve Serdar Özkan’ı kalan maçlardaoynamaları konusunda ikna etti.

Ancak bir şartla...


Maddi açıdan büyük sıkıntı içerisinde olan kulüp, daha önce takımdan ayrılan isimlere olduğu gibi Serdar Gürler ve Serdar Özkan’a alacaklarını ödeyebilecek durumda değil. Bunu futbolcularına açıkça söyleyen başkanın, ikiliyle yaptığı görüşmede, “Zaten sezon sonunda serbest kalıyorsunuz, gelin son maçlarda takımı ligde tutmak için oynayın. Arkadaşlarınızın size ihtiyacı var” dediği öğrenildi. Ayrıca alınan bilgiye göre, takımda Deniz Yılmaz dahil olmak üzere birçok oyuncunun alacakları için TFF’ye başvurma konusunda Antalyaspor maçının sonrasını beklediği belirtildi.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ