MENÜ

Arda Turan film yıldızı oldu!

Başrollerini Sermiyan Midyat, Demet Akbağ'ın paylaştığı Hükümet Kadını 2 filminde, oyunculuk performansıyla göz dolduran yıldız futbolcu Arda Turan, otoritelerden geçer not aldı.

Arda Turan film yıldızı oldu!

Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın sunduğu "3 Adam" da bu hafta yine renkli anlar yaşandı. Üç Adam'ın canlı yayın konuğu 'Hükümet Kadın 2' filminin oyuncusu Demet Akbağ oldu. Sermiyan Midyat'ın yazıp yönettiği filmin konuk oyuncusu Milli Futbolcu Arda Turan'da yayına telefonla bağlanarak film setinde yaşanan olayları anlattı.

"GOLLERİ NEDEN KAÇIRIYORUM SANIYORSUN"

Programda Hükümet Kadın 2 filminde Arda Turan'ın oynadığı sahnenin kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Demet Akbağ Arda'nın oyunculuk yeteneğinin çok iyi olduğunu belirterek 'prova kayıt diyorum, asla tekrar olmuyordu' dedi. Akbağ Arda'nın filmde gol atması gerekirken heyecandan gol kaçırdığını söylemesi gülüşmelere neden oldu. Demet Akbağ Arda'nın oynadığı rol için 'abla sene 1949 olduğu için günümüzün hareketlerini yapmayım. O dönemin hareketlerini yapayım. Bu dönemin hareketlerini yaparsam dikkat çeker' diye uyarıda bulunduğunu söyledi.

Haberin Devamı


Eser Yenenler, Akbağ'ın bu sözleri üzerine 'Arda sen 1949 yılının futbolunu mu oynuyorsun' diye takılınca Arda Turan anında espiriyi patlatarak 'golleri neden kaçırıyorum sanıyorsun sen' diyerek Eser'e cevap verdi. Arda'nın cevabı salonda gülüşmelere neden oldu.

YORUM YAZ