MENÜ

Samsunspor 2 yıldızı renklerine bağladı

Samsunspor, transfer sezonunun kapanmasına saatler kala Boşnak golcü Eldin Adiloviç ve tecrübeli orta saha Arif Şahin'le sözleşme imzaladı.

Samsunspor 2 yıldızı renklerine bağladı

PTT 1. Lig'de oynadığı 3 maçtan 2 galibiyet çıkartan Samsunspor, transfer sezonunu kapanmasına saatler kala 2 önemli ismi daha kadrosuna kattı. Daha önce prensipte anlaşılan Boşnak forvet Eldin Adiloviç ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un başarılı orta saha oyuncusu Arif Şahin için kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Emin Kar, güçlerine güç kattıkları söyledi.

Adiloviç'le 3, Arif'le de 2 yıllığına anlaştıklarını ifade eden Başkan Emin Kar, "İkisi de kadromuzda görmek istediğimiz isimlerdi. Bu transferlerin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hem Adiloviç hem de Arif'in takımımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Bu tranfserler her 2 tarafa da hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Samsunspor'a gelirken parayı hiç düşünmediğini vurgulayan Arif Şahin, "Başkanımızla yaptığım transfer görüşmesi sadece 5 dakika sürdü. Daha önce 3 kez şampiyonluk sevinci yaşadım. Buraya da 4'ncüsünü yaşamaya geldim. Hep birlikte bunu başaracağımıza eminim" dedi. Samsunspor'a gelirken hiç tereddüt etmediğini ifade eden Boşnak yıldız Adiloviç ise, "Bosna Hersek'te son 2 sezonda gol krallığı yaşadım. Bunu burada da gerçekleştirmek ve yeni sezonda Süper Lig'de olmak istiyorum. Taraftarların bana gösterdiği yoğun ilgiye sahadaki performansımla karşılık vereceğim" diye konuştu.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ