MENÜ

Real, Bale'in numarasını ayırdı

Real Madrid as takım için kadro numaraları belli oldu, fakat numara atamalarındaki ilginç bir durum gözlerden kaçmadı.

Real, Bale'in numarasını ayırdı

Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen AS gazetesinin manşetten verdiği habere göre, 'Beyazlar'ın as takım 2013/2014 sezonu kadro numaraları belli oldu. Numara dağılımında merak uyandırıcı bir durum ortaya çıktı; geçen sezon Ricardo Carvalho'nun giydiği 11 numaralı forma, mevcut oyunculardan hiçbirine verilmedi. Gareth Bale'in Tottenham'da ve Galler milli takımında giydiği 11 numaraları formanın Real'de bir oyuncuya verilmemesi, büyük ihtimalle bu numaranın yıldız oyuncu için ayırıldığı yönünde söylentilere yol açtı.

Takıma yeni katılan oyuncuların hepsi yeni numaralarını aldı. Isco 23 numaraları formayı alırken, Illarramendi ise 24 numarayı tercih etti. Bu iki oyuncunun aldıkları numaralar geçen sezondan beri kullanımda değildi.

Dani Carvajal, geçen sezon Michael Essien'in olan 15 numarayı aldı, Jesé ise Gonzalo Higuain'in ayrılmasıyla boşa çıkan 20 numaralı formayı, Álvaro Morata da bu yazın başında Napoli'ye transfer olan José Callejón'un 21 numaralı formasını giyecek.

Yeni sezon için as takımda tüm oyuncuların forma numaraları onaylanırken, birkaç hafta içinde kulüpten ayrılması beklenen Denis Cheyshev ve Antonio Adán için ise numara atanması yapılmadı.

İşte 2013/2014 sezonunda İspanyol devinde forma numaralarının dağılımı;
1. Iker Casillas

2. Raphael Varane

3. Pepe

Haberin Devamı

4. Sergio Ramos

5. Fabio Coentrao

6. Sami Khedira

7. Cristiano Ronaldo

8. Kaká

9. Benzema

10. Özil

12. Marcelo

13. Jesús Fernández

14. Xabi Alonso

15. Carvajal

16. Casemiro

17. Álvaro Arbeloa

18. Nacho

19. Luka Modric

20. Jesé Rodríguez

21. Álvaro Morata

22. Ángel Di María

23. Isco

24. Asier Illarramendi

25. Diego López.

Onur Özcan / fanatik.com.tr

YORUM YAZ