MENÜ

Ömer Erdfoğan: Ertuğrul hoca ile çalışacağım

Bursaspor'da aktif futbol hayatını sonlandıran Ömer Erdoğan, Eskişehirspor'da Ertuğrul Sağlam ile birlikte çalışacağını açıkladı.

Ömer Erdfoğan: Ertuğrul hoca ile çalışacağım

Bursaspor'da futbolu bırakan ve Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan'ın yardımcı antrenörlük teklifini kabul etmeyen Ömer Erdoğan, Eskişehirspor ile anlaşan teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile birlikte çalışacağını açıkladı. Twitter’dan açıklama yapan ve yeşil beyazlı taraftarlara cevap veren Ömer Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Bazı konularda açıklık getirmem gerektiğini düşünüyorum. Allah kısmet ederse Ertuğrul hoca ile birlikte çalışacağım. Ertuğrul hoca ile başlama nedenim hocamızı uzun zamandır tanıdığım ve kendime örnek aldığım kişi olması. Ben Bursaspor'da görevi kabul etmeme nedenimi açıkladığım gibi hedeflerimin arasında teknik direktör olarak bir gün Bursaspor'u çalıştırmak olduğunu söyledim. Burada yardımcı antrenör olarak başlasaydım bu 4 senelik lisanslarımı alma süresinde sürekli ikinci veya üçüncü adam olarak kaldığım sürede yıpranabileceğimi düşündüm. Ben farklı düşüncelerde olsaydım gidip farklı bir takımda top oynardım. Ama ben Bursaspor'da futbolu bırakmak istedim ve futbolu tamamen bıraktım. Belki kızmakta haklı olabilirsiniz, ama benim düşüncelerime saygı göstermenizi bekliyorum. Ben Bursaspor'da oynadığım süre içinde hem sahada hem saha dışında bu camiaya layık olmaya çalıştım. Her zaman eleştiriye ve tepkiye açığım. Ama kişiliğim ile ilgili yapılan eleştirileri Allah'a havale ediyorum."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ