MENÜ

Yıldızlar geçidi

İstanbul'da yarın başlayacak Dünya Kadınlar Tenis Şampiyonası'nda mücadele edecek sıralamanın en iyi 8 tenisçisi kura çekimi için bir araya geldi. Cemil İpekçi'nin tasarladığı kıyafetleri giyen sporcular göz kamaştırdı.

Yıldızlar geçidi

İstanbul’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek ve yarın başlayacak dev organizasyon TEB BNP Paribas WTA Championships’in (Dünya Kadınlar Tenis Şampiyonası) kuraları dün Ataköy Sheraton Otel’de çekildi. Dünyanın en iyi 8 kadın tenisçisi, ünlü modacı Cemil İpekçi’nin tasarladığı kıyafetler içerisinde sahneye çıktı. Wozniacki ile Sharapova seribaşı oldu Dünyanın bir numarası Caroline Wozniacki ile iki numarası Maria Sharapova kura çekimine seri başı olarak katıldı. Wozniacki Kırmızı Grup’ta, Sharapova ise Beyaz Grup’ta yer aldı. Wozniacki’nin Kırmızı Grup’taki rakipleri Kvitova, Zvonareva ve Radwanska olurken, Beyaz Grup’ta ise
Sharapova’nın yanı sıra Azarenka, Li Na ve Stosur yer aldı.

Haberin Devamı

Victoria Azarenka gelemedi

Kırmızı Grup’a çıkan Azarenka’nın ise menisküs ameliyatı olduğu için henüz İstanbul’a gelmediği, ancak turnuvaya yetişeceği açıklandı. Bu arada grupların Türk bayrağının rengi dikkate alınarak kırmızı ve beyaz olduğu belirtildi. Kura çekimine ayrıca sporcuların olası sakatlığı halinde yer alacak Alman Andrea Petkovic ile Fransız Marion Bartoli de katıldı.

YORUM YAZ