MENÜ

''Kaybetmemiz gerekiyordu''

Bursaspor'lu oyuncular, Galatasaray yenilgisine dair açıklamalarda bulundu.

''Kaybetmemiz gerekiyordu''

OZAN İPEK: "KAYBETMEMEMİZ GEREKİYORDU"
Bursaspor'un başarılı sol kanat oyuncusu Ozan İpek, Galatasaray maçı sonrası kendisine ait internet sitesinde açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Son dakikalarda yedikleri gol için çok üzgün olduklarının altını çizen Ozan, "Son dakikalarda yediğimiz gol için çok üzgünüz. Bu sahada ancak bu kadar iyi mücadele olabilirdi. İki defa kalemize geldiler, ikisi de gol oldu. Kesinlikle kaybetmememiz gereken bir maçtı. Son toplarda biraz daha akılcı davranabilseydik galip gelebilirdik" ifadelerini kullandı.

Maçın hakemiyle ilgili çok fazla konuşmak istemediğini dile getiren solak oyuncu, "Hüseyin Göçek'le ilgili bir şey demiyorum, çünkü zaman kaybı olur" dedi.

Deplasman yasağını tamamlayarak bu sezon ilk kez takımlarını deplasmanda destekleme şansı bulan yeşil beyazlı taraftarlara da ayrıca teşekkür ettiğini belirten yetenekli oyuncu, "Bizi desteklemeye gelen ve sahaya ilk çıktığımızda stadı, kendi stadımız gibi hissettiren taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

VEDERSON: "YENİLGİYİ HAK ETMEDİK"
Vederson, Galatasaray karşısında aldıkları yenilgiden sonra soyunma odasında konuşmadıklarını aktardı, yenilgiyi hak etmediklerini söyledi.

Tecrübeli futbolcu, "Maçlardan sonra soyunma odasında genelde sessiz kalmayı tercih ediyoruz. O sırada herkesin kendi düşünceleri ve problemleri oluyor. Tabii ki başımızı öne eğmememiz lazım. Diğer maçlara konsantre olmamız gereken bir zaman var önümüzde. Bence mağlubiyeti hak etmedik. Çok pozisyona girdik. Yaptığımız hatalardan dolayı birkaç pozisyon verdik ve Galatasaray da bunu iyi değerlendirdi" diye konuştu.

ADEM KOÇAK: "KONSANTRASYON EKSİKLİĞİ"
Bursaspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Adem Koçak, Galatasaray karşısında ilk yarıda istedikleri oyunu sergileyemediklerini, ikinci yarıda daha iyi oynayarak beraberliği yakaladıklarını belirtti. Konsantrasyon eksikliği nedeniyle ikinci golü kalelerinde gördüklerini ifade eden Adem, "Konsantrasyon eksikliği ile kalemizde ikinci golü gördük. Önümüzdeki Trabzonspor maçından galip gelmek istiyoruz" dedi.

BASSER: "İLK YARI SEYİRCİ GİBİYDİK"
Galatasaray karşısında mağlubiyet aldıkları için üzgün olduklarını belirten Basser, bu karşılaşmayı Beşiktaş maçına benzetti.

Haberin Devamı

Beşiktaş maçında da son dakikada yedikleri goller ile mağlup olduklarını hatırlatan savunma oyuncusu, "O maçtada son dakikada yediğimiz goller ile mağlup olmuştuk. Maçta beraberliği yakalayarak zoru başardık. Ancak bu dakikadan sonra belkide beraberliği korumaya çalışsaydık mağlup olmayabilirdik. Maçın ilk yarısında seyirci gibi kaldık. İkinci yarıda daha iyi oyun oynayarak kendimize güvenimiz geldi ama sonunu getiremedik" şeklinde konuştu.

TRABZONSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR
Öte yandan Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında kendi sahasında oynayacağı Trabzonspor karşılaşması hazırlıklarına ara vermeden bugün Özlüce Tesisleri'nde yapacağı antrenman ile başlayacak.

EMRE KOŞAK/BURSA (DHA)

YORUM YAZ