MENÜ

Asıl maraton şimdi başlıyor

Ligdeki ilk 5 karşılaşmasında 10 puan toplayan Galatasaray, milli maç haftasının ardından zorlu bir döneme giriyor. 16 Ekim'deki Bursaspor sınavıyla başlayacak olan periyot, 15. haftada Trabzon deplasmanında son bulacak

Asıl maraton şimdi başlıyor

Sezona İstanbul B.B. deplasmanında aldığı 2-0’lık yenilgiyle başlayan Galatasaray, 5 hafta sonunda 10 puan topladı. Cim Bom, milli maç haftasına ikinci sırada girmeyi başardı. Ancak Sarı-Kırmızılılar için asıl maraton şimdi başlıyor. Milli haftanın ardından Galatasaray, 16 Ekim Pazar günü Arena’da Bursaspor’u ağırlayacak. Bu maçla birlikte zorlu bir viraja girecek olan Sarı-Kırmızılılar, sırasıyla Antalyaspor (d), Gaziantepspor, Kayserispor (d) ve Mersin İ.Y. ile oynayacak. Cim Bom ilk derbisine ise ligin 11. haftasında Beşiktaş deplasmanına çıkacak.
14. haftada ezeli rakibi Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Galatasaray, ertesi hafta Trabzonspor’a konuk olacak ve zorlu viraj tamamlanacak. Teknik direktör Fatih Terim, milli maç arasında takıma 3 gün izin verdi ve kendisi de Bodrum’daki yazlığına gitti. Tecrübeli çalıştırıcı, yanına maç kasetlerini ve oyuncu istatistiklerini de alarak, zorlu periyot öncesinde çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

İşte Aslan’ın zorlu virajı

6. Hafta Galatasaray-Bursaspor
7. Hafta Antalyaspor-Galatasaray
8. Hafta Galatasaray-Gaziantepspor
9. Hafta Kayserispor-Galatasaray
10. Hafta Galatasaray-Mersin İ.Y.
11. Hafta Beşiktaş-Galatasaray
12. Hafta Galatasaray-Sivasspor
13. Hafta Gençlerbirliği-Galatasaray
14. Hafta Galatasaray-Fenerbahçe
15. Hafta Trabzonspor-Galatasaray
YORUM YAZ