MENÜ

Başkan Aysal tribüne biletle girecek!

Galatasaray'da bedava bilet uygulamasına son nokta konuldu.

Başkan Aysal tribüne biletle girecek!

Galatasaray'da bedava bilet uygulamasına nokta konuldu. Artık Başkan Aysal ve yöneticiler de 50 TL vermek zorunda. Daha önce parasız bilet alan 2050 kişiden de 1050'Sine indirimli bilet hakkı verildi.

Haberin Devamı

Ekonomik olarak sağlam adımlar atmak isteyen Galatasaray yönetimi önemli bir karar aldı. Geçtiğimiz salı günü yapılan yönetim toplantısında bedava bilet uygulamasına son verildiği ve bunun karar defterine işlendiği bildirildi. Bundan böyle Başkan Ünal Aysal ve yöneticiler bile maça girebilmek için 50 TL verip bilet almak zorunda. Daha önce bedava bilet alan 2050 kişinin bu hakkı elinden alınırken 1050’sine indirimli bilet hakkı tanındı. Bu isimer de 50 TL yerine 10 TL ile maça girecek. Kulüpten bedava bilet alacak tek kurum ise anlaşma gereği GSGM (250 adet) olacak. Bunun da kulübe yıllık zararının 1.2 milyon dolar olacağı belirtildi. Alper Mert

Arena’nın yanına çadır kuruldu

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği, Ramazan Ayı boyunca Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Spor Kompleksi yanındaki çadırda vatandaşlara iftar yemeği verecek. Şişli Belediyesi’nin Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nin yanında kurdurduğu çadırda, 1905 G.Saraylı Yönetici ve İşadamları Derneği üyelerinin katkılarıyla her gün 500 kişilik iftar yemeği verileceği belirtildi. Bu etkinlikle Ramazan ayı boyunca toplam 15 bin kişiye iftar verilmiş olacak.

Haberin Devamı

Kaynak: Star

YORUM YAZ