MENÜ

Teknik direktör açıklaması

Beşiktaş Kulübü, teknik direktör Tayfur Havutçu'nun sezon sonuna kadar siyah-beyazlı takımın başında görev yapacağını açıkladı.

Teknik direktör açıklaması

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Bernd Schuster’in ayrılmasıyla siyah-beyazlı takımın teknik direktörlüğü için birçok ismin basında yer aldığı belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

Haberin Devamı

"Yönetim kurulumuzun teknik direktör tercihi ile ilgili kararı çok net ifade edilmiş olmasına rağmen, teknik direktörümüz Sayın Tayfur Havutçu’nun göreve gelmesiyle birlikte gerek bu sezon, gerek gelecek sezon ile ilgili çok sayıda yerli ve yabancı teknik direktör adaylarının isimlerinin birbiri ardına basında sıralanmasını, bazılarıyla görüşülüp hatta bazılarıyla anlaşılmış olduğu hususundaki sözde haberleri hayretle izlemekteyiz.

Bunun yanı sıra, yerli ve özellikle yabancı oyuncularımızın takımdan ayrılmak arzusunda oldukları konusundaki gerçek dışı haberleri de yine hangi amaca hizmet ettiğini anlamakta güçlük çekerek kaygıyla takip etmekteyiz.

Durumun yeterince idrak edilememiş olma olasılığından yola çıkarak şu hususu tekrar belirtmek isteriz ki; sezon sonuna kadar futbol takımımızın başında teknik direktör Sayın Tayfur Havutçu tek yetkili olarak görev yapacak. Gerek kendisinin çalışma konsantrasyonunu, gerek oyuncularımızın kalan maçlara motivasyonunu bozmaya yönelik bu tür maksatlı, spor haberciliğinden uzak, masa başı haberlere yönetim kurulumuz en sert tepkiyi vermeye devam edecektir."

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ