MENÜ

Onur Şoku!

Maçın son dakikasındaki hava topu mücadelesinde sakatlanan genç file bekçisinin durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Kulüp doktoru Ayaz, “Eğer ön çapraz bağlarda yırtık şüphesi var. Menisküse de etki etmişse, en az 6 ay forma giyemez” diye konuştu.

Onur Şoku!

Trabzonspor’un başarılı file bekçisi Onur Recep Kıvrak, hakemin bitiş düdüğünü çalmadan önce yaşanan pozisyonda sakatlandı. Hava topu mücadelesinde rakibiyle çarpışan Onur, bacağını tutarak acı içinde kıvrandı. Hakemin karşılaşmayı bitirmesiyle birlikte hemen sağlık ekibi sahaya girdi ve sedyeyle Onur’u oyun alanının dışına çıkardı. Başta teknik heyet olmak üzere herkes, milli kalecinin durumunu büyük bir merakla birbirine sordu. Konuyla ilgili en önemli açıklama ise kulüp doktoru Hakan Ayaz’dan geldi. Ayaz, ilk tespitlere göre ön çapraz bağlarında yırtık şüphesi bulunan Onur’da menisküs de olabileceğini söyledi.. Ve bu korktukları şeyin başlarına gelmesi halinde de, genç oyuncunun uzun süre sahalardan uzak kalacağını ifade etti.

Haberin Devamı

MR’dan sonra belli olacak

Kesin durumunun çekilecek MR ve yapılacak geniş çaplı kontrollerden sonra belli olacağını ifade eden Ayaz, “Eğer Onur’da yırtık ve şüphelendiğimiz gibi bir kopma varsa, en iyi ihtimal 4 ile 6 ay arasında sahalardan uzak kalabilir” açıklamasını yaptı. Şubat ayında taraftarların oylarıyla en iyi oyuncu seçilen Onur’un sakatlığının teknik direktör Şenol Güneş’in moralini de çok bozduğu ifade edildi.

YORUM YAZ