MENÜ

Hentbol panorama

Bayanlar Hentbol Ligi'nde ikinci hafta mücadeleleri geride kaldı.

Hentbol panorama

Zirvenin adı değişmedi
Bayanlar Süper Liginde ikinci hafta maçları oynandı. İlk haftanın lideri Maliye Milli Piyango, Anadolu Üniversitesi’ni farklı yendi ikinci haftada da zirvedeki yerini korudu. Antalya Muratpaşa Belediyesi, Kastamonu’da Kastamonu Üniversitesi ile Cumartesi günü oynadığı Türkiye Kupası maçını farklı kazandı: 42-21, Pazar günü de Samsun TED Koleji’ni 41-30 mağlup ederek ikinci sıraya yerleşti. Haftayı 2 deplasman galibiyeti ile kapatan Muratpaşa Belediyesi, haftanın takımı olmaya da hak kazandı.

Haberin Devamı

İzmir 3.’lüğü yükseldi
Ligin güçlü ekibi İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Belediyesi Ankaspor’u ağırladı. Mavi-Beyazlılar’ın aldıkları 41-31’lik galibiyet, onları üçüncü sıraya yerleştirdi. İlk üç sıradaki takımların dörder puanı var. Üsküdar Belediyesi, deplasmanda Kastamonu Üniversitesi’ni 35-18 yendi. Üsküdar Belediyesi, haftanın en az gol yiyen takımı oldu, Serpil Çapar da haftanın kalecisi.

Kastamonu Sağlıkspor, İstanbul Emniyetsporgücü’nü 40-33 yendi ve iki puanla tanıştı.Puan sıralamasında dördüncüden, yedinciye kadar olan takımların ikişer puanı var. Sekiz, dokuz ve onuncu sıradaki üç takım ikinci haftayı da puansız kapattı.

Gol Kraliçesi

Oyuncu Takımı Gol
Şenay Özel Çankaya Bld. 21
Serpil İskenderoğlu İzmir BŞB. 18
Merve Adıyaman Emniyetgücü 17
Y. Şahin İzmir BŞB. 16

Haberin Devamı

Haftanın karması:
Serpil Çapar (Üsküdar)
Neslihan Yakupoğlu (Sağlıkspor)
Selma Pekmutlu (M.Piyango)
Şenay Özel (Çankaya Bld.)
S. İskenderoğlu (İzmir BŞB.)
Duygu Aydoğan (M.Piyango)
Nurceren Akgün (Muratpaşa)

Haftanın antrenörü: Cengiz Kesici (Muratpaşa Belediyesi)

Haftanın kalecisi: Serpil Çapar (Üsküdar Bld.)

Haftanın takımı: Muratpaşa Belediyespor

YORUM YAZ