MENÜ

Anfield panteri!

Geçtiğimiz sezona performansıyla damgasını vuran Trabzon'un kalecisi Onur, Liverpool deplasmanında da gecenin yıldızı oldu. Cole'un penaltısını çıkaran genç eldiven, birçok akında da farkın açılmasını önledi.

Anfield panteri!

Trabzonspor için kötü geçen 2009-2010 sezonunun en büyük kazançlarından biri kaleci Onur Kıvrak olmuştu. Eldivenleri devraldığı andan itibaren hocası Şenol Güneş’in güvenini boşa çıkarmayan genç file bekçisi, taraftarların da sevgilisi olmuştu. Ve o Onur, sezonun açılışı niteliğindeki Bursa ve Ankaragücü maçlarında kalesini gole kapadıktan sonra Liverpool deplasmanında da kelimenin tam anlamıyla devleşti. Özgüveni oldukça yüksek olan Trabzonspor’un kalecisi, ilk anlardan itibaren Liverpool akınlarına karşı koydu.

Golde hatası yoktu
İlk devre sonunda gelen rakip golünde hatası bulunmayan Onur, özellikle ikinci bölümde farkın açılmasını önleyen isimdi. İkinci yarının hemen başlarında Joe Cole’un penaltısını müthiş bir refleks ile çıkaran Bordo-Mavililer’in yıldızı, zaman zaman çok etkili gelen İngiliz akınlarında da savunmasının hatalarını tek başına karşıladı. Hocasını yine mahcup etmeyen Onur, son düdüğün ardından önce arkadaşlarının sonra da hocalarının tebriklerini kabul etti.

Haberin Devamı

GECENİN YILDIZI ONUR OLDU

YORUM YAZ