MENÜ

Adnan Süvari'nin izinde!

Akhisar Belediyespor'u 4 yılda 3. Lig'den Bank Asya 1. Lig'e taşıyan Atilla Özcan, Ege'nin yeni Adnan Süvari'si olma yolunda ilerliyor.

Adnan Süvari'nin izinde!

3. Lig'de başına geçtiği Akhisar Belediyespor'u 4 yılda Bank Asya 1. Lig'e taşımayı başaran teknik direktörü Atilla Özcan, Ege futbolunun yeni Adnan Süvari'si olma yolunda ilerliyor.

Haberin Devamı

Beşinci sezonuna yarın fiilen başlayacak olan Atilla Özcan, 12 yıl aralıksız görev yaptığı Göztepe'ye 2 Türkiye Kupası, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandıran, Fuar Şehirleri Kupası'nda yarı final oynatan Adnan Süvari'yi örnek aldığını belirterek, “Onun yaydığı ışık, bu meslekte bize yol gösteriyor” dedi.

Türk futbolunda istikrarın sembolü olan Adnan Süvari'nin Göztepe'yi çalıştırdığı dönemde kendisinin de Manisaspor'da oynadığını, hatta bir kaç hazırlık maçında Süvari'nin Göztepe'sine karşı forma giydiğini hatırlatan Atilla Özcan, şöyle dedi: “Adnan Süvari, bir kaç isim dışında İzmir'in hatta Göztepe semtinin çocuklarıyla tarih yazdı. Ben de Egeli ve Akhisarlı futbolcularla başarıyı yakalama çabasındayım. Elbette kendimi Adnan Süvari gibi bir isimle kıyaslamam. Sadece ondan feyz alır, onun yolundan giderim.“

YORUM YAZ