MENÜ

Es Es'te hedef ilk 5!

Eskişehirsporlu futbolcular Murat Önür, Volkan Yaman ve Luca Vucko ile genel menajer Kerem Atılmaz, düzenlenen söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.

Es Es'te hedef ilk 5!

Eskişehir Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulundaki söyleşiye katılan futbolcular, öğrencilerin "Şampiyon Es-Es" tezahüratlarıyla karşılandı. Vucko, soru cevap şeklinde geçen söyleşide bir öğrencinin ligi kaçıncı sırada bitireceklerini sorması üzerine "Bu hafta yapacakları Kasımpaşa maçını kazanacağız ve ligi ilk 5 takım arasında tamamlayacağız" dedi.

Volkan da Kasımpaşa’yı 3-0 yeneceklerini belirtirken, Murat Önür, "Kasımpaşa’yı 3-0 yeneceğiz. İki gol Emre Toraman kendi kalesine atar, bir gol de biz atarız" diyerek espri yaptı.

Genel menajer Kerem Atılmaz da bir öğrencinin neden Beşiktaş’ı yenemediklerini sorması üzerine, "Beşiktaş ile Süper Lig’de 4 maç yaptık. Henüz galip gelemedik. Şanssız bir şekilde maçları kaybettik. Son maçta 2-0 önde olmamıza rağmen galip gelmeyi başaramadık. Bundan sonra güzel sonuçlar alacağız" diye konuştu.

Volkan Yaman, Galatasaray da mı yoksa Eskişehirspor’da mı mutlu olduğunun sorulması üzerine "Galatasaray’da son dönemlerde forma şansı bulamadığım için mutsuzdum. Şimdi çok mutluyum. Takımda arkadaşlık çok iyi. Umarım uzun süre Es-Es’e hizmet ederim" dedi.

Volkan Yaman, taraftarları nasıl bulduğunun sorulması üzerine "Eskişehirspor’a transfer olma nedenlerimden biri de muhteşem taraftarıdır. Es-Es taraftarıyla herkes gurur duyuyor. Deplasmanda yapılan Beşiktaş maçına 1600 taraftarımız geldi" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ